Stroji

Nudimo vam širok spekter strojev za različne aplikacije. Izberite željeno področje in našli boste ustrezne stroje. Stroji so razvrščeni glede po blagovnih znamkah ter po namenu uporabe. V kolikor ne najdete ustreznega stroja nam pošljite povpraševanje in našli bomo ustrezno rešitev za vas ter vašo proizvodnjo.

Posebna ponudba | Šivanje | Krojenje/rezanje | Likanje/fiksiranje | Vezenje/transfer | Tapetništvo/vzmetnice
Čevljarstvo | Usnjena galanterija | Hišni tekstil | Avtomobilska industrija | Ostalo


Akcijska ponudba
Tukaj najdete nove stroje pod posebnimi pogoji (stroji, ki so bili uporabljeni na sejmih kot razstavni eksponati, itd.) ter rabljene stroje. Garantiramo dobre cene.


Šivalni stroji
Področje šivanja je razdeljeno glede na namen uporabe: gospodinjsko ter industrijsko. Na strani gospodinjskih šivalnih strojev najdete kataloge s podrobnimi opisi modelov znamk Brother ter Juki. Na strani industrijskih šivalnih strojev najdete podrobne opise, kataloge ter video posnetke Juki, Jack, Pegasus, avtomatskih ter rabljenih strojev.


Stroji za krojenje in rezanje
Stroji za krojenje in rezanje so razvrščeni glede na materiale: usnje in tekstil. Tukaj najdete podrobne opise, kataloge in video posnetke strojev za rezanje, graviranje, polaganje ter CAD-CAM programsko opremo blagovnih znamk Teseo, Atom, Caron Sipe, Megaplot, Audaces, Richpeace, itd.


Stroji za likanje in fiksiranje
Stroji za likanje in fiksiranje so razvrščeni glede na namen uporabe: polindustrijski ter industrijski. Tukaj najdete podrobne opise, kataloge ter video posnetke likalnih miz, kotličkov, preš za fiksiranje, itd.


Stroji za vezenje in transfer
Tukaj najdete podrobno opise, kataloge in video posnetke industrijskih ter polindustrijskih vezilnih strojev, ročnih, električnih, pnevtamtskih in avtomatskih transfer preš ter strojev za sublimacijo na rezane medije ali iz role na rolo.


Stroji za tapetnike in proizvodnjo vzmetnic
Na tej strani najdete širok spekter strojev za tapetništvo in proizvodnjo vzmetnic blagovnih znamk Juki, Fromac, Durkopp Adler, Richpeace, Golden Wheel, Dueffe in Megaplot. Nudimo tudi veliko dodatkov za šivalne stroje.


Stroji za čevljarje
Stroji za čevljarstvo so razvrščeni glede na namen uporabe. Tukaj najdete podrobne opise, kataloge in video posnetke šivalnih in avtomatskih šivalnih strojev, strojev za varjenje, obrezovanje, glajenje, tanjšanje, lepljenje, itd.


Stroji za usnjeno galanterijo
Nudimo širok spekter strojev za usnjeno galanterijo in proizvodnjo torb. Na tej strani najdete šivalne in avtomatske šivalne stroje, stroje za tanjšanje in ločevanje usnja, miz za lepljenje ter posebnih strojev za vsako stopnjo proizvodnega procesa.


Stroji za hišni tekstil
Na tej strani najdete šivalne ter ostale stroje za hišni tekstil blagovnih znamk Rimac, Richpeace, Juki, Fuse, Baratto, Cornelyin Pegasus.


Stroji za avtomobilsko industrijo
Nudimo širok spekter šivalnih strojev za avtomobilsko industrijo. Tukaj najdete podrobne opise, kataloge in video posnetke Juki, Durkopp Adler, Fromac, Ram, Richpeace in Rimac blagovnih znamk ter stroje za tanjšanje in ločevanje usnja.


Ostali stroji
Nudimo širok spekter strojev za ostale namene uporabe. Izberite ustrezno področje uporabe in našli boste stroje, ki ustrezajo vašim zahtevam.


Ne najdete ustreznega stroja?
Ne skrbite.  Kontaktirajte nas in našli bomo ustrezno rešitev za vas.

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam