Industrijsko

Na tej strani boste našli industrijske šivalne stroje. V prodajnem programu imamo stroje blagovnih znamk Juki, Jack, Pegasus, Merrow, Japsew, avtomate ter rabljene šivalne stroje.


Juki šivalni stroji
Podjetje Juki je japonski proizvajalec industrijskih ter gospodinjskih šivalnih strojev s sedežem v Tama-shi-ju v Tokiju. Gre za enega izmed vodilnih proizvajalcev industrijskih strojev.


Jack šivalni stroji
Podjetje je bilo ustanovljeno 27. avgusta 2003 v Taizhou, Zhejiang na Kitajskem. Po letu 2010 še vedno velja za vodilno podjetje na področju prodaje lockstitch, overlock in interlock šivalnih strojev.


Pegasus šivalni stroji
Podjetje Pegasus je v svetu poznano kot vodilno prodajno podjetje chainstitch šivalnih strojev. Velika hitrost, obstojnost, enostavna uporaba in lepi šivi so le nekatere lastnosti, ki so sinonim znamke Pegasus.


Avtomatski šivalni stroji
Nudimo avtomatske šivalne stroje znamk Juki ter Japsew. V kolikor ne najdete ustreznega stroja nas kontaktirajte in našli bomo ustrezno rešitev za vas.


Ostali šivalni stroji
Nudimo Merrow industrijske šivalne stroje. Merrow je poznan po najboljših overlock šivalnih strojih, ki jih prilagodi specifičnim aplikacijam.


Rabljeni šivalni stroji
V ponudbi imamo rabljene, generalno pregledane ter generalno obnovljene industrijske šivalne stroje.

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam