Avtomobilska industrija

Nudimo širok spekter strojev na področju hišnega tekstila. Vse kar morate storiti je, da spodaj izberete željeno blagovno znamko/tip stroja in našli boste stroje, ki ustrezajo vašim zahtevam.


Juki stroji za avtomobilsko industrijo
V prodaji imamo Juki šivalne stroje.Podjetje Juki je japonski proizvajalec industrijskih ter gospodinjskih šivalnih strojev s sedežem v Tama-shi-ju v Tokiju. Gre za enega izmed vodilnih proizvajalcev industrijskih strojev


Durkopp Adler stroji za avtomobilsko industrijo
Durkopp Adler AG nudi rešitve na področju tehnologije šivanja. Skupina upravlja z mednarodno mrežo storitev in distributerjev 11 hčerinskih podjetij, 2 skupnimi podjetji in več kot 80 pooblaščenimi trgovci. Cilj podjetja je popolna optimizacija proizvodnih procesov z zagotavljanjem najvišje stopnje prilagodljivih aplikacij.


Fromac stroji za avtomobilsko industrijo
Fromac je bil ustanovljen leta 1994. Združenje proizvodne realnosti šivalnih strojev za usnje ter izkušenost in sposobnost ljudi, ki predstavljajo to področje, dajejo življenje ''novi ideji''. Tehnična podpora dovoljuje Fromacu izpolnjevanje tega projekta: podjetje, ki ima kljub svoji mladosti veliko izkušenj na področju usnjarske ter tapetniške industrije.


Ram stroji za avtomobilsko industrijo
Nudimo avtomatske šivalne stroje blagovne znamke RAM (okrajšava za Rodella Automatic Machines). Podjetje je znano po kvaliteti ter visoki produktivnosti.


Richpeace stroji za avtomobilsko industrijo
Podjetje Richpeace je bilo ustanovljeno leta 1993, njihovi glavni produkti so avtomatski šivalni stroji 4. generacije, računalniško krmiljeni vezilni stroji, računalniško krmiljeni stroji za prešivanje, rezalniki, stroji za polaganje tkanine, ploterji, laserski stroji ter programska oprema za različne oblike ter aplikacije.


Rimac stroji za avtomobilsko industrijo
Podjetje Rimac S.r.l. je bilo ustanovljeno v Italiji leta 1978 z namenom nadgradnje storitev in tehnologije industrijskih šivalnih strojev. Že od začetka poslovanja so bili vključeni v raziskovanje in avtomatizacijo kontinuativnih procesov. Z nekaj inovacijami je Rimac postal vodilni na svojem področju.


Stroji za tanjšanje usnja
Nudimo stroje za tanjšanje usnja blagovnih znamk Comelz ter Fratelli Alberti. V kolikor ne najdete primernega stroja nas kontaktirajte in poiskali bomo rešitev za vas.


Stroji za ločevanje usnja
Podjetje Campbell-Randall je proizvajalec ter distributer strojev za usnjarsko industrijo že od leta 1858. Po 150 letih delovanja so postali vodilni dobavitelj različnih usnjarskih strojev v Severni Ameriki.

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam