Čevljarstvo

Stroji za čevljarstvo so razvrščeni glede na namen uporabe. Tukaj najdete podrobne opise, kataloge in video posnetke šivalnih in avtomatskih šivalnih strojev, strojev za varjenje, obrezovanje, glajenje, tanjšanje, lepljenje, itd.


Šivalni stroji za čevljarsko industrijo
V ponudbi imamo šivalne stroje dveh blagovnih znamk: Durkopp Adler ter Golden Wheel.


Avtomatski šivalni stroji za čevljarsko industrijo
Za čevljarsko industrijo imamo v ponudbi avtomatske šivalne stroje znamk Richpeace ter RAM (kratica za Rodella Automatic Machines).


Varilni stroji za čevljarsko industrijo
V prodaji imamo stroje za varjenje znamke Munari. Podjetje Munari je bilo sprva ustanovljeno za proizvodnjo strojev za čevljarsko industrijo, kmalu pa je postalo eno pomembnejših v tem sektorju.


Obrezovalni stroji za čevljarsko industrijo
Podjetje Colli F.G.B. že več kot 50 let proizvaja stroje za obrezovanje podplatov, zgornjih delov, obutve, usnjenih izdelkov ter različnih tehničnih artiklov. V ponudbi je preko 30 modelov strojev s katerimi boste opravili tudi zahtevne naloge.


Gladilni stroji za čevljarsko industrijo
V ponudbi imamo Colli gladilne stroje. Podjetje Colli F.G.B. že več kot 50 let proizvaja stroje za obrezovanje podplatov, zgornjih delov, obutve, usnjenih izdelkov ter različnih tehničnih artiklov. V ponudbi je preko 30 modelov strojev s katerimi boste opravili tudi zahtevne naloge.


Stroji za tanjšanje usnja
Nudimo stroje za tanjšanje usnja blagovnih znamk Comelz ter Fratelli Alberti. V kolikor ne najdete primernega stroja nas kontaktirajte in poiskali bomo rešitev za vas.


Stroji za egaliziranje - brušenje usnja
Podjetje Campbell-Randall je proizvajalec ter distributer strojev za usnjarsko industrijo že od leta 1858. Po 150 letih delovanja so postali vodilni dobavitelj različnih usnjarskih strojev v Severni Ameriki.


Kabine za lepljenje usnja
Podjetje Omav S.r.l. je že več kot 50 let vključeno v oblikovanje in proizvodnjo strojev in sistemov za lepljenje ter s tem povezane dejavnosti.


Stroji za fiksiranje usnja
V prodaji imamo fiksirke znamke Comel. Podjetje je danes, po dolgoletnih izkušnjah, eno izmed vodilnih podjetij v svojem sektorju. V Italiji se podjetje ponaša z vodilnim položajem na trgu, zelo pa je priznano tudi na mednarodni šivalni sceni.

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam