Vezenje / transfer

Nudimo širok spekter industrijskih ter polindustijskih strojev za vezenje in preslikače. Vse kar morate storiti je, da spodaj izberete željeno področje in našli boste stroje, ki ustrezajo vašim zahtevam.


Industrijski stroji za vezenje
Na področju industrijskih strojev za vezenje Rigo Group ponujamo stroje podjetja Ricoma, ki ima sedež v ZDA (Miami) in lastno proizvodnjo v Aziji. Skupaj z Ricomo vam Rigo ponuja vezilne stroje pod blagovno znamko ''Rigo by Ricoma''. V njih so uporabljeni samo najboljši materiali in rezervni deli. V prodaji imamo tudi stroje podjetja Sunstar, ki velja za eno od vodilnih podjetij na področjih šivalnih in vezilnih strojev.


Polindustrijski stroji za vezenje
Na področju polindustrijskih strojev za vezenje Rigo Group ponujamo stroje podjetja Ricoma, ki ima sedež v ZDA (Miami) in lastno proizvodnjo v Aziji. Skupaj z Ricomo vam Rigo ponuja vezilne stroje pod blagovno znamko ''Rigo by Ricoma''. V njih so uporabljeni samo najboljši materiali in rezervni deli. V prodaji imamo tudi stroje podjetja Sunstar, ki velja za eno od vodilnih podjetij na področjih šivalnih in vezilnih strojev.


Transfer preše
Nudimo transfer preše znamke Transmatic. Transmatic proizvaja termo preše za oblačila, športno opremo, nogavice, kape ter preproge od leta 1984. Njihov obseg modelov vsebuje različne vrste preš različnih velikosti, da zadovoljijo potrebe različnih sektorjev tekstilne industrije.


Sublimacija
V prodaji imamo sublimacijske preše ter kalenderje znamke Transmatic. Transmatic proizvaja termo preše za oblačila, športno opremo, nogavice, kape ter preproge od leta 1984. Njihov obseg modelov vsebuje različne vrste preš različnih velikosti, da zadovoljijo potrebe različnih sektorjev tekstilne industrije.


Programska oprema
Ne glede na to ali dodajate vezenje k vašim dekoracijam oblačil ali začenjate s poslom vezenja je DecoStudio idealna rešitev za vaš naslednji korak. Wilcom-ova priznana šivalna tehnologija skupaj z integranim CorelDRAW Graphics Suite X6 naredi DecoStudio programsko opremo, s pomočjo katere lahko ustvarjate osupljive vzorce vezenja, tiska, laserskega rezanja in še veliko več!

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam