Industrijsko likanje / fiksiranje

Na tej strani boste našli industrijske likalne mize ter fiksirke. V prodajnem programu imamo stroje blagovnih znamk Fuse, Gi.Emme.Pi, Rotondi in Comel.


Industrijske mize
Nudimo vam industrijske mize podjetij Rotondi ter Comel.


Industrijski kotlički
V ponudbi imamo električne kotličke znamke Rotondi ter kotličke na olje znamke Cometh. Cometh deluje na področju likalnih sistemov, Rotondi pa proizvaja visoko tehnološko likalno opremo za ženske in moške jakne, hlače, jeans ter majice.


Industrijske preše
Nudimo industrijske preše znamke Rotondi. Rotondi proizvaja visoko tehnološko likalno opremo za ženske in moške jakne, hlače, jeans ter majice. Dve napredni tovarni na skoraj 7,000 kvadratnih metrih nudita integriran proizvodni cikel od oblikovanja do končne izvedbe z uporabo najnovejših avtomatskih rezalnikov in robotov.


Fiksirne in transfer preše
V prodaji imamo fiksirne ter transfer preše blagovnih znamk Gi.Emme.Pi in Comel. Gi.Emme.Pi je italijansko podjetje, ki je na področjih preš za fiksiranje ter industrijskih likalnih preš za kakršnekoli zahteve proizvodnje aktivno že mnogo let. Comel pa je danes, po dolgoletnih izkušnjah, eno izmed vodilnih podjetij v svojem sektorju. V Italiji se podjetje ponaša z vodilnim položajem na trgu, zelo pa je priznano tudi na mednarodni šivalni sceni.


Likalne lutke
Nudimo industrijske likalne lutke podjetja Rotondi. Rotondi proizvaja visoko tehnološko likalno opremo za ženske in moške jakne, hlače, jeans ter majice. Dve napredni tovarni na skoraj 7,000 kvadratnih metrih nudita integriran proizvodni cikel od oblikovanja do končne izvedbe z uporabo najnovejših avtomatskih rezalnikov in robotov.


Likalni valji
V prodaji imamo Grandimpianti industrijske likalne valje. Podjetje deluje v pralni industriji od leta 1972. Nudijo širok spekter opreme za pranje, sušenje ter likanje.

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam