Šivalni stroji

V ponudbi imamo šivalne stroje dveh blagovnih znamk: Durkopp Adler ter Golden Wheel.


Durkopp Adler šivalni stroji za čevljarsko industrijo
Durkopp Adler AG nudi rešitve na področju tehnologije šivanja. Skupina upravlja z mednarodno mrežo storitev in distributerjev 11 hčerinskih podjetij, 2 skupnimi podjetji in več kot 80 pooblaščenimi trgovci. Cilj podjetja je popolna optimizacija proizvodnih procesov z zagotavljanjem najvišje stopnje prilagodljivih aplikacij.


Golden Wheel šivalni stroji za čevljarsko industrijo
Chee Siang (Group) Corporation, ustanovljeno leta 1986, je multinaciolano podjetje s sedežem v Tajvanu. Specializirani so za proizvodnjo in prodajo industrijskih šivalnih strojev blagovne znamke Golden Wheel.


Pfaff šivalni stroji za čevljarsko industrijo
Že več kot 150 let PFAFF razvija vrhunske šivalne stroje, ki slovijo po prefinjenem videzu, vrhunski zmogljivosti ter izjemni oblikovalski svobodi.


Mec-Val šivalni stroji za čevljarsko industrijo
Podjetje Mec-Val S.r.l., s sedežem v Vigevanu, je na tržišču šivalnih strojev za čevljarstvo prisotno že več kot 50 let.


Jack šivalni stroji za čevljarsko industrijo
Podjetje je bilo ustanovljeno 27. avgusta 2003 v Taizhou, Zhejiang na Kitajskem. Po letu 2010 še vedno velja za vodilno podjetje na področju prodaje lockstitch, overlock in interlock šivalnih strojev.

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam