Ostalo

Nudimo širok spekter strojev za ostale namene uporabe. Izberite ustrezno področje uporabe in našli boste stroje, ki ustrezajo vašim zahtevam.


Stroji za lepljenje
V ponudbi imamo stroje za lepljenje znamke Nawon. Podjetje je specializirano za rotacijske ultrasonične varilne stroje, varilne stroje na vroči zrak ter vroče zagozde, stroje za postavljanje trakov na vroči zrak, programabilne spenjalnike, programiranje in vpenjanje programabilnih spenjalnikov, po meri najrejene rotacijske ultrasonične varilnike z valjčnimi vzorci ter avtomatizirana opravila šivalnih strojev.


Stroji za rezanje trakov
V prodaji imamo stroje za vroče/hladno rezanje trakov blagovnih znamk Japsew, Cutex in Omac. V kolikor ne najdete ustreznega stroja nas kontaktirajte in našli bomo ustrezno rešitev za vas.


Ultrazvočni stroji
V ponudbi imamo ultrazvočne stroje znamke Nawon. Podjetje je specializirano za rotacijske ultrasonične varilne stroje, varilne stroje na vroči zrak ter vroče zagozde, stroje za postavljanje trakov na vroči zrak, programabilne spenjalnike, programiranje in vpenjanje programabilnih spenjalnikov, po meri najrejene rotacijske ultrasonične varilnike z valjčnimi vzorci ter avtomatizirana opravila šivalnih strojev.


Stroji za zapiranje vreč
Nudimo širok spekter prenosnih strojev za zapiranje vreč. Za težko uporabo je na voljo serija 2200 prenosnih naprav, za katero je značilno zgornje in spodnje podajanje ter zapiranje z dvema sukancema. Serija 2200 je prva izbira za šivanje geotekstila. Za standardne papirnate ali polopropilenske vreče vam ponujamo robustno prenosno serijo 4000. Ko je teža stroja najbolj pomembna vam ponudimo serijo 3100, ki velja za najlažjo prenosno napravo na tržišču. V ponudbi imamo tudi kompleten šivalni sistem US400+BC211.


Stroji za aplikacijo
V prodaji imamo aplikatorje za kovice ter kovinske dele blagovne znamke Metalmeccanica. Podjetje od leta 1970 naprej proizvaja stroje za likanje žepov, aplikatorje kovic ter ostalo opremo za tekstilno industrijo. Njihov širok spekter produktov je na voljo za vsako zahtevo: od jeans-a do pletenin, ročno izdelanih srajc ter moških oblačil.


Stroji za parno zlaganje
V ponudbi imamo stroje za parno zlaganje blagovne znamke Metalmeccanica. Podjetje od leta 1970 naprej proizvaja stroje za likanje žepov, aplikatorje kovic ter ostalo opremo za tekstilno industrijo. Njihov širok spekter produktov je na voljo za vsako zahtevo: od jeans-a do pletenin, ročno izdelanih srajc ter moških oblačil.


Stroji za fiksiranje etiket
Nudimo stroje za fiksiranje etiket blagovne znamke Metalmeccanica. Podjetje od leta 1970 naprej proizvaja stroje za likanje žepov, aplikatorje kovic ter ostalo opremo za tekstilno industrijo. Njihov širok spekter produktov je na voljo za vsako zahtevo: od jeans-a do pletenin, ročno izdelanih srajc ter moških oblačil.


Stroji za srajce
V prodaji imamo stroje za srajce blagovne znamke Metalmeccanica. Podjetje od leta 1970 naprej proizvaja stroje za likanje žepov, aplikatorje kovic ter ostalo opremo za tekstilno industrijo. Njihov širok spekter produktov je na voljo za vsako zahtevo: od jeans-a do pletenin, ročno izdelanih srajc ter moških oblačil.


Stroji za preoblikovanje
V ponudbi imamo stroje za preoblikovanje znamke AMP Pisani. Njihove stroje izdelujejo kvalificirani mehaniki, elektrotehniki ter programski inženirji, izključno v njihovem obratu v Italiji.


Stroji za ovratnike
Nudimo stroje za ovratnike blagovne znamke AMP Pisani. Njihove stroje izdelujejo kvalificirani mehaniki, elektrotehniki ter programski inženirji, izključno v njihovem obratu v Italiji.

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam