Tapetništvo/vzmetnice

Nudimo širok spekter strojev za tapetnike in proizvodnjo vzmetnic. Vse kar morate storiti je, da spodaj izberete željeno blagovo znamko in našli boste stroje, ki ustrezajo vašim zahtevam.


Specialni šivalni stroji in avtomati za tapetništvo
Na tej strani lahko najdete specialne šivalne stroje ter avtomate za tapetnike.


Durkopp Adler stroji za tapetništvo in proizvodnjo vzmetnic
Durkopp Adler AG nudi rešitve na področju tehnologije šivanja. Skupina upravlja z mednarodno mrežo storitev in distributerjev 11 hčerinskih podjetij, 2 skupnimi podjetji in več kot 80 pooblaščenimi trgovci. Cilj podjetja je popolna optimizacija proizvodnih procesov z zagotavljanjem najvišje stopnje prilagodljivih aplikacij.


Juki stroji za tapetništvo in proizvodnjo vzmetnic
Podjetje Juki je japonski proizvajalec industrijskih ter gospodinjskih šivalnih strojev s sedežem v Tama-shi-ju v Tokiju. Gre za enega izmed vodilnih proizvajalcev industrijskih strojev.


Rigo by Richpeace stroji za tapetništvo in proizvodnjo vzmetnic
Podjetje Richpeace je bilo ustanovljeno leta 1993, njihovi glavni produkti so avtomatski šivalni stroji 4. generacije, računalniško krmiljeni vezilni stroji, računalniško krmiljeni stroji za prešivanje, rezalniki, stroji za polaganje tkanine, ploterji, laserski stroji ter programska oprema za različne oblike ter alikacije.


Stroji za rezanje
Zadnjih 20 let se je podjetje, ki ga je nekoč poznala le peščica ljudi, razvilo v največjega proizvajalca strojev za rezanje pene z vročo žico na svetu.


Dodatki za tapetništvo in proizvodnjo vzmetnic
Stran z dodatki je v fazi izdelave. Prosimo vas, da nam pošljete povpraševanje in zagotavljamo vam, da bomo za vas našli najboljšo rešitev.


Dueffe stroji za tapetništvo in proizvodnjo vzmetnic
Začetki podjetja Dueffe segajo v leto 1966, ko sta brata Franceschini-Marcello in Carlo, začela posle mehanskih izdelavav s tretjimi osebami. Po pridobljenih izkušnjah, ki jih je podjetje osvojilo s proizvajanjem strojev za vzmetnice za lokalnega proizvajalca vzmetnic je Dueffe kmalu začel tudi s proizvodnjo strojev za prešivavanje ter avtomatskih strojev za pakiranje vzmetnic.


Ostali stroji za tapetništvo
Na tej strani lahko najdete ostale stroje za tapetnike.

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam