Usnjena galanterija

Nudimo širok spekter strojev za usnjeno galanterijo in proizvodnjo torb. Na tej strani najdete šivalne in avtomatske šivalne stroje, stroje za tanjšanje in ločevanje usnja, kabine za lepljenje ter posebne stroje za vsako stopnjo proizvodnega procesa.


Kabine za lepljenje usnja
V ponudbi imamo kabine za lepljenje znamke Omav. Podjetje Omav S.r.l. je že več kot 50 let vključeno v oblikovanje in proizvodnjo strojev in sistemov za lepljenje ter s tem povezane dejavnosti.


Stroji za tanjšanje usnja
Nudimo stroje za tanjšanje usnja blagovnih znamk Comelz ter Fratelli Alberti. V kolikor ne najdete primernega stroja nas kontaktirajte in poiskali bomo rešitev za vas.


Stroji za ločevanje usnja
Podjetje Campbell-Randall je proizvajalec ter distributer strojev za usnjarsko industrijo že od leta 1858. Po 150 letih delovanja so postali vodilni dobavitelj različnih usnjarskih strojev v Severni Ameriki.


Avtomatski šivalni stroji za usnjeno galanterijo
Za čevljarsko industrijo imamo v ponudbi avtomatske šivalne stroje znamke RAM (kratica za Rodella Automatic Machines).


Šivalni stroji za čevljarsko industrijo
V ponudbi imamo šivalne stroje dveh blagovnih znamk: Juki ter Durkopp Adler. V kolikor ne najdete ustreznega stroja nas kontaktirajte in našli bomo ustrezno rešitev za vas.


Specialni stroji za usnje
Nudimo širok spekter specialnih strojev za usnjeno industrijo. Vse kar morate storiti je, da spodaj izberete željen proces proizvodnje in našli boste stroje, ki ustrezajo vašim zahtevam.

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam