Atom

Atom so ustanovili trije mladi podjetniki; Luciano Deambrosis, Lorenzo Gaia in Emiliano Cantella, za ketere sta skupni enaka vizija ter vrednote. Na začetku je podjetje delovalo kot podizvajalec ter delavnica z rezervnimi deli. Že čez nekaj let pa je Atom postal eno vodilnih podjetij za rezalne sisteme.


Atom serija S1
Modeli z avtomatskim gibanjem, tremi gumbi za rezanje, izbirnim stikalom moči ter dvema potenciometroma za hitro izbiro moči rezanja glede na velikost orodja.


Atom serija SE
Modeli z avtomatskim gibanjem za rezanje z orodji različnih višin brez kakršnihkoli nastavitev ter enim potenciometrom.


Atom serija Multiforce
Modeli z Multiforce sistemom gibanja, zavarovani z mednarodnim patentom. Rezalna preša samodejno nastavlja moč rezanja glede na velikost orodja, ne glede na to kako odporen ali debel je material, ki ga režemo.


Atom serija Travelling Head
Rezalne preše serije 588 veljajo za najzmogljivejše preše za rezanje na tržišču. Njihove najpomembnejše lastnosti so: visoka hitrost zamenjave vozička, nizka poraba energije ter velika zanesljivost in kakovost rezanja. Širok spekter modelov in konfiguracij jih delajo sposobne zadovoljiti kakršnokoli proizvodno potrebo v različnih proizvodnih aplikacijah.


Atom serija Full Beam
Serija Full Beam je reštev za tistega, ki potrebuje stroj za izsekovanje velikih oblik. Na voljo širok spekter modelov ter konfiguracij. Stroji serije Full Beam so najboljša rešitev za rezanje komponent za avtomobilsko industrijo, tesnila, embalažo. Filtre, peno, igrače, usnjene izdelke ter mnoge druge industrije.

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam