Krojenje/rezanje - usnje

Na tej strani boste našli stroje ter programsko opremo za krojenje ter rezanje usnja. V prodajnem programu imamo stroje blagovnih znamk Teseo, Atom, Richpeace in Golden Laser ter programsko opremo Naxos.


Teseo stroji za krojenje in rezanje usnja
Teseo je nastal v enem izmed najpomembnejših območij obutvene industrije na svetu: Marche (Italija), kjer je obutvena industrija že od nekdaj primarni ekonomski vir in kjer je usnje veljalo za najpomembnejšo surovino. Z opazovanjem in preučevanjem dela več sto obrtnikov na tem območju je Teseo ustvaril prvo opremo za rezanje usnja: prva oprema te vrste na svetu.


CAD-CAM programska oprema za usnje
Z Naxos programsko opremo lahko ustvarite slog, naredite model, pripravite proizvodnjo, avtomatizirate projekt in obvladate stroške, nudi pa vam tudi pomoč pri prodaji. Gre za integrirano programsko opremo, ki vaši kreativnosti doda svobodo.


Atom stroji za rezanje in krojenje usnja
Atom so ustanovili trije mladi podjetniki; Luciano Deambrosis, Lorenzo Gaia in Emiliano Cantella, za ketere sta skupni enaka vizija ter vrednote. Na začetku je podjetje delovalo kot podizvajalec ter delavnica z rezervnimi deli. Že čez nekaj let pa je Atom postal eno vodilnih podjetij za rezalne sisteme.


Laserji za krojenje in rezanje usnja
Laserski stroji uporabljajo tehnologijo kjer laserski žarek reže material. Laserje največkrat uporabljamo za indutrijske namene, vse več pa jih uporabljajo tudi v šolah, malih podjetjih ter v hobi programih.

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam