Krojenje/rezanje - tekstil

Na tej strani boste našli stroje ter programsko opremo za krojenje ter rezanje tekstila. V prodajnem programu imamo stroje blagovnih znamk Caron-Sipe, Unicut, Megaplot, Richpeace, Golden Laser, Su Lee in Audaces ter programsko opremo Audaces in Richpeace.


Caron Sipe stroji za rezanje in krojenje tekstila
Zahvaljujoč več kot 35-letnim izkušnjam na področju oblikovanja in proizvodnje strojev za polaganje in rezanje modnih oblačil ter tehničnega tekstila je podjetje danes sposobno izpolniti večino različnih zahtev vodilnih podjetij, ki ponujajo izdelke visoke kvalitete. Zaradi tega s svojimi inovativnimi sistemi veljajo za zanesljivega partnerja vsem podjetjem, ki iščejo jasne in natančne ter prilagodljive rešitve.


Unicut stroji za rezanje in krojenje tekstila
Allcomp je proizvajalec strojev blagovne znamke Unicut in eden izmed redkih proizvajalcev strojev za rezanje tekstila na svetu. Poleg tega so tudi poljski distributer programske opreme Optitex. Namenske rešitve so sposobni predstaviti prav vsaki stranki.


CAD-CAM programska oprema za rezanje in krojenje tekstila
Na področju tekstila nudimo programsko opremo ter stroje blagovnih znamk Audaces in Richpeace.


Laserji za rezanje in krojenje tekstila
Laserski stroji uporabljajo tehnologijo kjer laserski žarek reže material. Laserje največkrat uporabljamo za indutrijske namene, vse več pa jih uporabljajo tudi v šolah, malih podjetjih ter v hobi programih.


Stroji za ročno rezanje in krojenje tekstila
Nudimo širok spekter strojev za ročno rezanje. Vse kar morate storiti je, da izberete željen tip stroja in našli boste rešitve, ki ustrezajo vašim zahtevam.


Stroji za rezanje rol
V prodaji imamo stroje za rezanje rol znamke AMP Pisani. Njihove stroje izdelujejo kvalificirani mehaniki, elektrotehniki ter programski inženirji, izključno v njihovem obratu v Italiji.


Stroji za navijanje
V ponudbi imamo stroje za navijanje znamke AMP Pisani. Njihove stroje izdelujejo kvalificirani mehaniki, elektrotehniki ter programski inženirji, izključno v njihovem obratu v Italiji.

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam