Naxos Leather


OPIS

Ustvari stil, realizira model, pripravi proizvodnjo, industrializira projekt, upravlja s stroški, pomaga prodajati. Enotna programska oprema, ki je v celoti integrirana v realni čas.


TEHNIKA

Vzorci so lahko vstavljeni ročno ali avtomatsko preko skenerja, celo kos za kosom.


POTROŠNJA

Še nikoli ni bilo tako enostavno določiti porabo materiala. Materiali so fiksirani grafično, natančna poraba tekstila in usnja pa je lahko izračunana konstantno s pomočjo programske opreme.


TEHNIČNE KARTICE

So grafične in v celoti parametrične. Vizualni urejevalnik omogoča vsakomur da ustvari in spreminja tehnične kartice glede na potrebe podjetja.


SPISEK MATERIALOV

Poleg materialov, NAXOS upravlja tudi z obdelavo ter elementi stroškov. Seznam sestavnih delov je na voljo v treh dimenzijah (članek, velikost in barva). Popolna integracija z Windows okoljem (MS Excel, MS Access) ter s platformami kot je na primer AS/400, Unix z bazo podatkov Oracle, DB2, MS-SQL, omogoča, da imamo spisek materialov integriran v sisteme za upravljanje v realnem času.


UVOZ - IZVOZ

Uvoz - Izvoz datotek: XLS, BMP, JPEG, TIFF, HTML, SWG, MDB, DXF/DWG, IGES. Naxos lahko popolnoma upravlja s projekti, ki so bili ustvarjeni z drugo programsko opremo.


CAM ŠIVANJE

Simulacija in ustvarjanje konturnih orodij za večino CAM polagalnih periferij ter optimizacija delovnega časa (samo za TESEO sisteme). Ustvarjanje kontur za šivanje z avtomatskimi šivalnimi stroji, kot so na primer Brother, Mitsubishi, Orisol in kompatibilen RS274.


ZUNANJE NAPRAVE

CAM funkcije simulirajo in ustvarijo konture za rezanje za CNC periferijo. Mogoče je narediti optimizirano ureditev za različne vrste materialov (kože, sintetiko, karton, itd.)


ŠOLANJE

Šolanje je personalizirano v jezikih. Poteka pod vodstvom strokovnega osebja v treh različnih nivojih v opremljeni učilnici v podjetju TESEO.


VEČ INFORMACIJ

Zadnje Novice

Kontaktirajte nas

  • homeRigo d.o.o.
  • phone+386 05 73 18 510
  • mailinfo@rigo.si
  • mapKomen 59, 6223 Komen
  • UrnikPon - Pet: 8:00 - 12:00 in 13:00 - 17:00

Sledite nam